“Fiatalokkal a fenntartható jövőért” (2021-2022)

 

A projekt keretében jelenléti és online műhelymunka sorozatot valósítottunk meg fiatalok számára a fenntarthatóság témájában.

A program keretében kidolgoztunk egy online elérhető módszertani anyagot és egy szemléletformáló kisfilm sorozatot, mely a fiatalokkal foglalkozó pedagógusok, közösségszervezők, ifjúságsegítők, kortárs segítők számára nyújt segítséget interaktív közösségi alkalmak megvalósításához, illetve egy a fenntarthatóság témáját feldolgozó online szabadulószobát is készítettünk. Szintén a projekt tette lehetővé a szervezetünket bemutató, három részből álló videósorozat elkészítését is.

A  fenti tevékenységeket a IFJ-GY-21-A-0398 projekt keretében valósítjuk meg, melyet Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter 926 250 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.

 

 

 

“Ép Bolygó-ép közösség-ép lélek” (2022-2023)

A Zöld-Híd Alapítvány 550.050 Ft támogatásban részesült a Kulturális és Innovációs Minisztériumtól, az “Ép Bolygó-ép közösség-ép lélek” című, IFJ-GY-22-A-0273 számú projekt megvalósítására, a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram keretében.