Fiatalokkal a fenntartható jövőért (2021-2022)

A projekt keretében műhelymunka sorozatot valósítottunk meg fiatalok számára a fenntarthatóság témájában.

A program keretében kidolgozásra kerül egy online elérhető módszertani anyag, mely a fiatalokkal foglalkozó pedagógusok, közösségszervezők, ifjúságsegítők, kortárs segítők számára nyújt segítséget interaktív közösségi alkalmak megvalósításához, illetve egy a fenntarthatóság témáját feldolgozó online szabadulószoba is.

A  fenti tevékenységeket a IFJ-GY-21-A-0398 projekt keretében valósítjuk meg, melyet Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter 926 250 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.

„Tapasztald meg Pécset!” interaktív kiállítás létrehozása és installálása (Pécs Megyei Jogú Város támogatásával) (2015)

2015-ben a pécsi Városi Civil Pályázat keretében létrehoztuk és installáltuk a „Tapasztald meg Pécset!” interaktív környezetvédelmi (víz, energia, természet és állatvilág, hulladék témakörét bemutató) és városismereti kiállítást. A kiállításnak 16 pécsi Zöld Óvoda biztosított helyszínt, valamint családi programok keretében is bemutattuk az egyes elemeket.

 

 

 

„Lábbusz – Éghajlatvédelmi kampány a fenntartható fogyasztási szokások erősítésért” KEOP-6.1.0/B/11-2011-0133 sz. projekt (2014)

A Magyar Éghajlatvédelmi Szövetség tagjaként a “Mozdulj a klímáért” akcióhét regionális hirdetése volt a feladatunk a projekt keretében. Emellett környezetvédelmi foglalkozásokat tartottunk és elkészítettünk 2 db. iskolai éghajlatvédelmi programot.

 

 

<!-- -->
Széchenyi 2020 európai strukturális és szociális alap logó